Pumppaamohuolto ja saneeraus

Kuntotarkastukset ja vikapalvelut

Pumppaustekniikan tunteva henkilökunta pitää pumppaamot toiminnassa ja kartoittaa pumppaamon akuutit ja tulevat korjaustarpeet. Tavoitteena on taata asiakkaalle katkeamatonta pumppaustoimintaa ilman kriittisiä vikatilanteita.

 

Huolto ja kunnossapito

Tavallisesti pumppaamon elinkaari jää välille 10 – 20 vuotta käyttökohteesta ja laitteistosta riippuen. Tämän jälkeen pumppaamo alkaa vaatimaan entistä enemmän korjaustoimenpiteitä ja vaarana on, että pumppaamon kustannukset kasvavat kohtuuttomasti.

Huollamme ja korjaamme pumppaamoita valmistajatyypistä riippumatta.

 

Mitoitus ja suunnittelu

Saneerauskohteiden huolellinen suunnittelu ja pumppujen mitoitus on tärkeä osa kokonaisuutta kun haetaan pumppaamolta toimintavarmuutta vuosiksi eteenpäin. Halutaanhan että uusi pumppaamo palvelee vähintäänkin yhtä hyvin kuin edeltäjänsä.

 

Pumppaamosaneeraus

Saneeraamme vanhat huonokuntoiset pumppaamot helposti uudenveroiseen kuntoon. Kuljetamme purkujätteet mukanamme ja teemme käyttöönopastuksen työn valmistuttua.

 

Huoltosopimukset

Opastamme asiakkaitamme ennakoivaan huoltoon ja kunnossapitoon. Sopimusasiakkaana saat käyttöösi raportointi- ja asiantuntijapalvelumme sekä jätevesitekniikan tietämyksemme yli 30 vuoden ajalta.

 

 

 

 

Olemme luotettava kumppani

Autamme laitteistojen eliniän pidentämisessä ja tulevien korjaustoimenpiteiden budjetoinnissa, tähtäimenä vesivahinkojen välttäminen ja kriittisten tilanteiden vähentäminen.