Pumppaamon kuntotutkimus

Vanhojen käytössä olevien pumppaamojen kuntotutkimuksessa määritetään pumppaamon akuutit ja tulevat korjaustarpeet. Kuntotutkimuksen ohella voidaan määritellä myös pumppaamon huoltotarve ja hinnoitella sen perusteella erillinen huoltosopimusehdotus.

 

 

Pumppaamon saneeraus

Saneeraamme vanhat jätevesi-, perusvesi- ja sadevesipumppaamot helposti uudenveroiseen kuntoon. Kuljetamme purkujätteet mukanamme ja teemme käyttöön opastuksen työn valmistuttua. Saneerauksessa uusitaan kaikki kaivon sisäiset osat ja tarvittaessa myös pumppaamon ulkopuolinen painelinja.

 

 

Pumppaamon kunnossapito

Käytössä olevien pumppaamojen kunnossapidolla saadaan asiakkaalle lisää toimintavarmuutta ja pidennetään pumppaamon elinkaarta. Palvelu mahdollistaa myös vikatilanteisiin puuttumisen ajoissa, kun pumppaamot huolletaan, tyhjennetään ja pestään kohteen tarpeen vaativin väliajoin ammattiliikkeen toimesta. Havaituista vioista raportoidaan erillisellä pöytäkirjalla aina tarkastuksen jälkeen.

 

 

Pumppaamon käyttöönotot

Uudiskohteiden pumppaamojen käyttöönotot ammattiliikkeen toimesta. Käyttöönotossa tarkastamme pumpun pyörimissuunnan, pinnansäätölaitteen parametrit ja hälytyksen asetukset. Tarkastamme myös, että asennukset ovat tehty hyvän tavan mukaisesti. Tarkastuksesta asiakas saa käyttöönottopöytäkirjan täytettynä.

 

 

Pumppaamon painelinjan kuntotutkimus

Painelinjan kuntotutkimuksessa selvitetään putkiston kunto, ongelmakohdat ja elinkaari sekä tarvittaessa paikannamme linjan sijainnin. Laaditun kuntotutkimusraportin perusteella saat tärkeää tietoa remonttitarpeesta. Kuntotutkimuksen perusteella voimme hinnoitella myös painelinjan uusinnan kaivamattomalla menetelmällä.

 

 

 

 

 

Vedessä pitää olla virtaa

Vedessä pitää olla virtaa. Jos vesi ei virtaa on jossain vikaa. Syy löytyy hajonneesta pumppaamosta, vanhasta viemäristä tai kaivosta. Palvelun tarjontamme on segmentoitu jätevesitekniikan huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon.

 

Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta ja estämme vesivahinkojen syntymistä, ennakoimme vikatilanteita ja pidennämme laitteistojen käyttöikää.