Viemäritekniikkaa vuosien kokemuksella

Viemäri- ja putkistokuvaukset, kuntokartoitukset sekä käyttöönottotarkastukset

Suoritamme viemäri- ja putkistokuvauksia, kuntokartoituksia sekä käyttöönottotarkastuksia kaiken tyyppisille viemäreille sekä putkistoille. Kuvaus on nopea, luotettava ja edullinen tapa selvittää putkistojen kunto sekä ongelmakohdat. Hyvissä ajoin suoritettu kuvaus auttaa ennakoimaan ja näin vältytään yllättäviltä ongelmilta.

 

Kuvauksesta toimitamme selkeät ja kattavat raportit sekä kuvaustallenteet. Kuvauksen suoritamme tämän päivän kehittyneimmällä kalustolla ja asiantuntijoillamme on alalta monien vuosien kokemus.

 

Viemäri & putkistokuvaus

Kuvaus tulisi suorittaa jos

Aiemmista tutkimuksista ei ole tietoa

 

Viimeisimmästä kuvauksesta on jo 2-10 vuotta

 

Epäilet putkiston kuntoa mm. ikä

 

Ajoittaisia ongelmia kuten pulputusta, hajuhaittoja, tukkeutumisia

 

Suunnittelet remonttia

 

Viranomaiset vaativat todistusta kunnosta

 

Kuntokartoitus

Viemäreiden ja putkistojen kuntokartoituksella selvitämme putkistojen kunnon, ongelmakohdat ja elinkaaren, sekä halutessanne paikannamme viemäreiden sijainnit. Kuntokartoitus on oiva apuväline remonttia suunnittelevalle.

 

Käyttöönottotarkastus

Uudet viemärit tulisi aina kuvata ennen käyttöönottoa. Käyttöönottotarkastuksessa varmistetaan, että viemärit ja putkistot ovat asennettu vaatimusten mukaisesti eikä sisällä niihin kuulumattomia tavaroita / jätteitä. Uusien rakennusten valmistuessa tulisi kuvaus suorittaa hyvissä ajoin. Ennen valutöitä suoritetulla kuvauksella vältytään pinta töiden uudelleen tekemiseltä, jos putkistoissa havaitaan esim. tiivisterikko(ja) tai notkollaan olevia viemäreitä.

 

Salaojien kuvaus

Sokkelit tummentuneet ja rappaukset lohkeilevat? Salaojissasi saattaa piillä ongelma. Salaojien kunto tulisi tarkistaa 5-10 vuoden välein. Kiinteistön ympärillä kulkevat salaojat ovat tärkeä osa kiinteistön elinkaaren kannalta. Toimimattomat salaojat vaikuttavat suuresti kiinteistön elinikään sekä tuovat sisäilmaongelmia rakenteiden kostuessa.