Viemärien kuntotutkimus

Viemärien kuntotutkimuksessa selvitämme putkistojen kunnon, ongelmakohdat ja elinkaaren, sekä tarvittaessa paikannamme viemärien sijainnit. Laaditun kuntotutkimusraportin perusteella saat tärkeää tietoa huolto- ja remontti tarpeesta. Kuntotutkimuksen perusteella tarvittaessa pystymme myös hinnoittelemaan mahdollisesti tulevan viemäriremontin.

 

 

Viemärien saneeraus

Saneeraamme vanhat viemärit sukittamalla helposti uudenveroiseen kuntoon. Menetelmän avulla vanhan huonokuntoisen putken sisään muodostuu uusi saumaton, kestävä ja tiivis uusi putki, joka vastaa ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea. Sukituksella on ylivoimaiset ominaisuudet pinnoittamisen ja putkittamiseen verrattuna. 

 

 

Viemärien kunnossapito

Vesivahinkojen välttämiseksi suosittelemme joka toinen vuosi tehtävää viemärien huoltoa joka pitää sisällään viemärien huuhtelun ja kuvauksen. Näin pystymme ennakoimaan vikatilanteita jotka saattavat aiheuttaa vesivahingon vaaran. Kunnossapidosta teemme kohde kohtaisesti huoltosopimusehdotuksen.

 

 

Viemärien käyttöönottokuvaus

Uudet viemärit tulisi aina kuvata ennen käyttöönottoa. Käyttöönottotarkastuksessa varmistetaan, että viemärit ja putkistot ovat asennettu vaatimusten mukaisesti eikä sisällä niihin kuulumattomia tavaroita ja jätteitä. Uusien rakennusten valmistuessa tulisi kuvaus suorittaa hyvissä ajoin. Ennen valutöitä suoritetulla kuvauksella vältytään pinta töiden uudelleen tekemiseltä, jos putkistoissa havaitaan esim. tiivisterikkoja tai notkollaan olevia viemäreitä.

 

Uudiskohteiden viemärien käyttöönottokuvauksessa tarkastetaan siis viemärien asianmukainen asennustapa. Tarkastuksesta tulee erillinen käyttöönottopöytäkirja

 

 

Salaojien kuntotutkimus

Jos sokkelit ovat tummentuneet ja rappaukset lohkeilevat, salaojissasi saattaa piillä ongelma. Salaojien kunto tulisi tarkistaa 5-10 vuoden välein. Kiinteistön ympärillä kulkevat salaojat ovat tärkeä osa kiinteistön elinkaaren kannalta. Toimimattomat salaojat vaikuttavat suuresti kiinteistön elinikään sekä tuovat sisäilmaongelmia rakenteiden kostuessa.

 

 

Salaojien käyttöönottokuvaus

Uusien salaojien käyttöönottokuvauksessa tarkastetaan asianmukainen asennustapa ja ettei putket sisällä niihin kuulumattomia tavaroita ja jätteitä. Tarkastuksesta tulee erillinen käyttöönottopöytäkirja.

Vedessä pitää olla virtaa

Vedessä pitää olla virtaa. Jos vesi ei virtaa on jossain vikaa. Syy löytyy hajonneesta pumppaamosta, vanhasta viemäristä tai kaivosta. Palvelun tarjontamme on segmentoitu jätevesitekniikan huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon.

 

Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta ja estämme vesivahinkojen syntymistä, ennakoimme vikatilanteita ja pidennämme laitteistojen käyttöikää.