TEKEMISEN MEININKIÄ JO 10 NUOREKASTA VUOTTA

 

Pumppuhuolto-team on palvellut asiakkaitaan lähes 10 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, vahva osaaminen on jatkunut isältä pojille. Jatkuvasti kasvava yritys työllistää tällä hetkellä melkein kaksikymmentä rautaista pumppaamo- ja viemärialan ammattilaista.

 

Tarjoamme tehokkaat huoltopalvelut kaivoille, viemäreille ja pumppaamoille merkistä riippumatta. Huoltopalvelun lisäksi teemme pumppaamo- ja viemäriremontteja, kuntotutkimuksia ja käyttöönottoja sekä pidämme laitteistot kunnossa.

 

Meillä on käytössä alan viimeisin tietotaito ja laitteet. Viemärisaneeraukset teemme kustannustehokkaasti sukitusmenetelmällä. Lisäksi käytössämme on myös tehokkaita imupaine-autoja vaativiinkin kohteisiin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aina hyvää ja laadukasta palvelua sekä ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Koulutamme asentajiamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota järkeviä ja tämän päivän teknologialla varusteltuja kokonaisratkaisuja, olipa kyseessä sitten kaivo, viemäri tai pumppaamo tai pumppaamon automaatioratkaisu. Työskentelyssämme panostamme työturvallisuuteen ja haluamme myös asiakkaillemme tehdä järjestelmiä, joita on turvallista ja ergonomista käyttää - Haluamme tehdä asiakkaamme elämän helpoksi.

Vedessä pitää olla virtaa

Vedessä pitää olla virtaa. Jos vesi ei virtaa on jossain vikaa. Syy löytyy hajonneesta pumppaamosta, vanhasta viemäristä tai kaivosta. Palvelun tarjontamme on segmentoitu jätevesitekniikan huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon.

 

Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta ja estämme vesivahinkojen syntymistä, ennakoimme vikatilanteita ja pidennämme laitteistojen käyttöikää.