Pumppaamojen vikatilanteet

Tarjoamme tehokasta päivystyspalvelua pumppaamojen osalta, koska asentajamme tulevat nopealla vaste-ajalla tarvittaessa paikan päälle myös oman imupainekaluston kera. Pumppaamoa joudutaan monesti pitämään tyhjänä myös korjaustyön ajan joten palvelu on asiakkaalle kustannustehokkaampaa kun koko paketti tulee samasta paikasta.

 

 

Avaukset, huuhtelut ja sulatukset

Avaamme tukkeutuneet sekä sulatamme jäätyneet viemäriet ja kaivot kuumavesipannun avulla. Myös syöksytorvet ja rännit voidaan avata ja sulattaa samalla kalustolla.

 

 

Viemärien paikkasukitukset

Hajonneet viemärit vaativat yleensä nopeaa toimintaa. Teemme viemäririkkojen paikkasukituksia näppärästi myös päivystysaikana.

 

 

Tyhjennykset ja pesut

Pumppaamojen, kaivojen ja erottimien tulvatilanteet hoidamme päivystyksessä näppärästi. Pumppaamoiden tyhjennykset ja pesut. Hiekkakaivojen ja erotinkaivojen tyhjennykset ja pesut. Vesivahinkojen aiheuttamien tulvavesien imuroinnit.

 

 

Huuhtelu ja desinfiointi

Vesivahinkotilojen desinfioinnit ja huuhtelut.

 

 

Ohituspumppaukset

Teemme ohipumppauksia imupaineauton ohituspumppauskalustolla, mutta tarjoamme myös vaihtoehtoisen ratkaisun imupaine-auton käytölle kohteisiin jossa suuria vesimassoja on siirrettävä pisteestä toiseen useamman päivän ajan.

Vedessä pitää olla virtaa. Jos vesi ei virtaa on jossain vikaa. Syy löytyy hajonneesta pumppaamosta, vanhasta viemäristä tai kaivosta. Palvelun tarjontamme on segmentoitu jätevesitekniikan huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon.

 

Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta ja estämme vesivahinkojen syntymistä, ennakoimme vikatilanteita ja pidennämme laitteistojen käyttöikää.